top of page
PLEZANT-33.jpg

Tarieven en voorwaarden

Prijzen

Verhuur halve dag (13u - 18u)

e-scooter (60 euro)

 

Verhuur volledige dag (9u - 18u)

e-scooter (90 euro)

 

Cadeaubon

waarde naar keuze

Voorwaarden

De huurder verklaart zich akkoord met volgende bepalingen:

 

1. Afhalen en terugbezorgen

Je haalt de e-scooter of e-bike op in onberispelijke staat en zonder zichtbare gebreken: 

  • tussen 9u en 10u voor een dagtrip

  • tussen 13u en 14u voor een namiddagtrip

Je levert je voertuig in even goede staat terug af aan PlezantHageland:

  • tussen 17u en 18u

Afwijken van deze tijdstippen kan uitsluitend mits voorafgaande toestemming, aan te vragen via het contactformulier of telefonisch op 0498 209 259. Te laat je voertuig inleveren zonder voorafgaande verwittiging wordt beboet tegen 50 euro/voertuig.

 

2. Borgsom

Voor het vertrek wordt ter plaatse de waarborg van € 250/ e-scooter cash of per creditcard geregeld. Wanneer de voertuigen bij aankomst in goede staat worden ingeleverd, ontvang je het cash geld onmiddellijk terug, de waarborg via creditcard wordt binnen de 48 uur gedeblokkeerd. Eventuele schade wordt van de borgsom afgetrokken. Bedraagt de schade meer dan de betaalde borgsom, dan volgt een verrekening van het saldo. 

 

3. Verzekering BA

Elke vorm van schade die tijdens de rit wordt aangebracht aan het verhuurde voertuig is voor rekening van de huurder. PlezantHageland heeft een verzekering B.A. Eventuele schade die niet gedekt is door deze verzekering, blijft voor rekening van de huurder.

 

4. Omboeken en annuleren

Annuleren is altijd mogelijk via het contactformulier, tot 48 uur voor het geplande vertrek. Je ontvangt dan automatisch een cadeaubon met dezelfde waarde, geldig voor 1 jaar.  

 

5. Gebruik van e-scooters

Je verbindt je ertoe de gehuurde voertuigen voorzichtig en met respect voor de geldende regels te gebruiken. Dit betekent:

  • niet rijden onder invloed van alcohol, drugs, medicijnen of andere substanties die het bewustzijn of de reactiecapaciteit verminderen. 

  • altijd en overal de wegcode respecteren. Boetes of andere straffen door overtredingen zijn voor je eigen rekening. 

  • de e-scooters uitsluitend (op slot!) stallen en parkeren waar toegelaten.

  • de iPad’s nooit onbewaakt achterlaten.

  • geen andere personen met de gehuurde voertuigen laten rijden.

 

6. Ongeval

Elk ongeval geef je onmiddellijk aan bij PlezantHageland. Zijn er derden bij betrokken, dan contacteer je ook de politie.

 

7. Betwistingen

Alle betwistingen tussen jou en PlezantHageland vallen onder de bevoegdheid van de rechtbanken van Leuven. 

 

8. Privacy

Conform de nieuwe privacywetgeving bewaart PlezantHageland jouw persoonlijke gegevens uitsluitend voor interne administratie, in een beveiligd digitaal systeem. Af en toe maakt PlezantHageland ook foto’s van de trips om te delen via de website of social media. Wil je niet dat wij je informatie gebruiken om je op de hoogte te houden van onze nieuwe diensten of special events? Heb je liever niet dat er foto’s van jou worden gedeeld? Laat het dan weten via het contactformulier. (Je kan er ook navragen welke gegevens wij over jou verwerken en ze verbeteren of laten wissen.)

 

9. Stopzetting overeenkomst

PlezantHageland behoudt zich het recht voor om - wegens onvoorziene omstandigheden - de overeenkomst eenzijdig op te zeggen.

PLEZANT-32.jpg
bottom of page